fbpx

BARSELTRENING

Vi starter opp igjen med barseltrening våren 2019, 24. april. Onsdager kl 09.30 og 12.00

Oppmøte på Myrerjordet. 6-10 deltakere pr gruppe.

 

INFORMSJONSMØTE ONSDAG 10. APRIL KL 10.00 i Kjelsåsveien 114!
Gratis og uforpliktende møte med oss, der vi går gjennom hva, hvordan og hvorfor barseltrening. 😀

10 ukers kurs med mulighet til å ta igjen timer på andre Hopplatreninger og hos Marit Endresen.

Trygg, riktig og effektiv trening som tilpasses ditt utgangspunkt.

Vi trener ute i nærområdet, og har en time sammensatt av både kondis, styrke og bevegelighetstrening. Fokus på kjernemuskulatur, bekkenbunn, nakke og rygg. I tilfelle veldig dårlig vær/kaldt kan vi gå inn i treningsrommet i Kjelsåsveien 114.

Det er mulighet for å amme og stelle babyen i lokalene våre i Kjelsåsveien 114.

Hovedtrener Marit Endresen. Marit har vært i treningsbransjen siden 1997. Har trent gravide og har hatt barseltrening i grupper. Hun er sertifisert gravid-trener og barseltrener instruktør via AFPT. Har selv to barn, og jobber som personlig trener hos Evo og har UTE trening i grupper på Kjelsås.

Astrid Moe Eikrem i Heile deg coaching og trening er trener 2, og er vikar eller er med på barseltreningen ved behov. Astrid er utdannet personlig trener fra NIH, med eksamenscase graviditet og barseltrening. Hun har drevet Hoppla barseltrening i ett år, og har flere Hoppla utetreningsgrupper på Kjelsås.

 

Trening gjør graviditet, fødsel og barseltid enklere.

Trening for gravide

Gravide som er fysisk aktive opplever enklere svangerskap og fødsel. Helsemyndighetene anbefaler gravide å holde seg aktive.

Men hva skal man trene? Hvor hardt? Hvor ofte? Er det noe man bør unngå? 

Jeg er sertifisert personlig trener fra Norges Idrettshøyskole. Mitt hovedcase i studiet var trening for gravide, og jeg kan tilby trygg, riktig og effektiv trening for deg som er gravid.

Ta kontakt for gravid-PT-timer – så skreddersyr vi et opplegg som passer til den formen du er i nå.

 

“En knallgod investering i egen helse etter to tøffe svangerskap! Variert trening både ute og inne, kondis og styrke, med super veiledning og heiarop! Babyen var med fra hun var 3 mnd, ikke noe problem med en så fleksibel PT! Både kropp og hodet er sterkere igjen. Astrid kom til og med hjem til meg når det var for kaldt i vinter til å gå ut med babyen. Jeg er veldig fornøyd!”

Kristine

1 + 5 =