fbpx

Karrierecoaching

Våren 2017 har jeg holdt to kurs i karrierecoaching for Econas medlemmer i Oslo. Dette kurset holder jeg også for bedrifter og organisasjoner.

Kursbeskrivelse: “Har du lyst til å skrive ditt livs søknad eller få drømmejobben? Da kan det være en fordel at du systematiserer egne evner, ressurser, sterke og svake sider.

Kurset passer også for deg som ønsker påfyll for å gjøre en enda bedre innsats og få bedre resultater der du allerede er.

Karrierecoachingskurset er i to deler med gruppecoaching hvor vi blant annet arbeider med å systematisere egne evner, ressurser, sterke og svake sider. Deretter jobber vi med å sikre deg en god cv og søknad, samt hvordan du på en god måte kan tenke merkevaren – meg?

Kurset fikk høy score og gode tilbakemeldinger i Econa.

Ta kontakt med meg om du vil høre mer om kurset og tilrettelegging for din bedrift/organisasjon.

 

  • Et veldig egnet tilbud til Econas medlemmer – mange tenker på å skifte jobb, men kommer ikke i gang. Med dette kurset fikk vi en start på et ev jobbskifte, fikk verktøy og det kom opp mange relevante kommentarer. Gir også mulighet for de som har behov for mer coaching å bygge på dette “lavterskel”tilbudet. Mao traff tiltaket veldig godt 🙂
  • Veldig bra kurs. Hyggelig å treffe likesinnede. Og helt OK pris. Bra instruktør som fikk gruppen til å dele erfaring.
  • Dyktig og kunnskapsrik kursholder.
Deltakere på Econas karriereutviklingskurs våren 2017

Ja, jeg vil høre mer om karriereutviklingskurs.